Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad spättfilé

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ostgratinerad spättfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna, vik ihop och lägg dem i en smord form. Koka upp såspulvret med vatten och sjud någon minut.
  2. Häll såsen varm över fisken. Strö över ost och ströbröd och grädda i 15 minuter i ugnen.
  3. Hacka ägget och strö det över fisken tillsammans med persilja. Servera gärna med pressad potatis och kokta ärter.
  4. Ugn: 225°

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.