Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är ett mycket lätt och gott fiskrecept.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken i 20 min i rumstemperatur. Skär sedan i 2 cm breda bitar. Sätt ugnen på 200 grader: Lägg fisken på ett ugnssäkert smort fat. Skölj och skiva rädisorna tunt. Lägg dem på fisken. Blanda riven ost med créme fraiche och salt. Bred blandningen över fisk och rädisor. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.