Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad torskfilé

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 275 grader. Lägg fiskblocket i sin förpackning i varmt vatten cirka 5 minuter. Blanda lök, ströbröd, ost, persilja och eventuell vitlök. Skär fiskblocket i 1 cm tunna skivor och bre ut dessa på ett smort ugnssäkert fat. Blanda citronsaft och vatten och häll över fisken, strö på salt och därefter ostblandningen. Gratinera mitt i den heta ugnen i 10-15 minuter. Den kortare tiden om fisken hunnit tina.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.