Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgrissini

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Knapriga tillbehör till en soppa, på ostbrickan eller ett populärt drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C.
  2. Smula jästen i en bunke och häll på det ljumma vattnet och rör tills jästen har löst sig. Häll i matolja och blanda sedan ner ost, salt, socker och vetemjöl. Knåda degen smidig och forma till långa tänger.
  3. Det gör inget om de blir lite ojämna. Det ska synas att de är handgjorda. Låt jäsa ca 15 minuter på plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispad äggula och grädda i ca 15 minuter.
  4. Förvara gärna i plåtburk. Håller i några dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.