Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostkrämstarte med parmachips

 
Skriv ut

Pajskalet och parmachipsen kan förberedas en eller flera dagr i förväg, sen läggs fyllningen i vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 10 bitar
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka snabbt ihop mjöl, smör och vatten i en matberedare till en smulig massa. Tryck ut degsmulorna i form med löstagbar kant och kyl i 30 minuter. Grädda pajskalet ca 12 minuter.
  3. Rör osten smidig med kesella, honung, salt och peppar.
  4. Till osten skär du skinkskivorna i halvor och lägger dem på bakpappersklädd plåt. Ugnstek dem knapriga i 4 -5 minuter i 225 grader.. Fyll pajskalet inför serveringen med ostkrämen och dekorera med halverade vindruvor och stäkk parmachipsen i ostkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.