Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostmousse med räkor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna förrätten smälter i munnen - mmmm.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka räkorna och stänk över citronsaften. Blanda ost, grädde, en äggula, chilisås, salt och peppar till en jämn smet. Tillsätt räkor och dill. Krama ur de blötlagda gelatinbladen och smält dem på svag värme. Rör försiktigt ner gelatinet i ostmassan. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i smeten. Häll upp i en vattensköljd form och låt stelna i kylen i minst två timmar. Stjälp upp och garnera med grönsallad, finhackad dill och räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.