Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostöverbakade lammkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Provensalska smaker där citronen kliver in som ett uppfriskande inslag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Bryn köttet på båda sidor i 1 msk smör och rapsolja i en stekpanna, salta. Lägg kotletterna på ett ugnssäkert fat.
  3. Blanda ost, vitlök, ströbröd och persilja med 2 msk smör och rapsolja. Bred det på köttet.
  4. Lägg körsbärstomaterna vid sidan om köttet. Gratinera i övre delen av ugnen 3-4 min.
  5. Servera med kokt pasta kryddat med smör och rapsolja, citron och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.