Matidé torka? Gör denna lätta ugnsomelett som toppas med en härlig ostkräm och söta rotfrukter.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna.
- Knäck äggen och blanda med grädden och den rivna osten. Salta och peppra. Häll smeten i långpannan och ställ in i ugnen och grädda ca 25 minuter.
- Skär rotfrukterna och rödlöken i klyftor. Blanda dem med örter, olja och honung. Salta och peppra. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Rosta dem i ugnen ca 25 minuter samtidigt med omeletten om du har varmluftsugn.
- Blanda créme fraiche och riven ost. Smaka av med lite salt och peppar.
- Lägg ostkrämen på omeletten och toppa med de rostade rotfrukterna och blandsalladen. Servera!
Publicerat den
23 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar