Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostomelett med vitlökspotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

I stället för att blanda potatis i omelettsmeten - som till en bondomelett - har jag här lagt en fyllning av frasigt gyllenstekta potatisskivor i den färdiggräddade omeletten. Mycket persilja strödde vi både inuti och över omeletten och serverade den sedan med en fräsch grönsallad och tomater till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i skivor och stek dem lätt i hälften av fettet. Krydda med vitlökssalt. Vispa sönder äggen försiktigt och blanda dem med vatten eller grädde. Krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp resten av fettet i en omelettpanna. Häll i smeten och gräddaomeletten tillsden är lättkrämig.
  3. Strö på osten och hälften av persiljan. Lägg på potatisen, vik omeletten och låt den glida över på varmt serveringsfat. Strö resten av persiljan över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.