Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostomeletter med varmrökt lax och gurksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Portionsomeletter toppade med gurksallad och lax

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 100°
  2. Mixa äggulor, ägg, mjölk, grädde, rapsolja och ost i en matberedare till en slät smet. Salta och peppra. Sila igenom en finmaskig sil. Låt smeten stå något så att luftbubblorna försvinner.
  3. Häll stanningen i 4 smorda portionsformar och ställ in i ugnen i ca 1 tim.
  4. Koka snabbt upp ättika, socker, vatten och kummin. Låt svalna.
  5. Skär gurka i tärningar och blanda med syltlök, ättikslag, dill och rapsolja.
  6. Servera omeletterna ljumna, toppade med dill och gurksallad samt bitar av varmrökt lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.