Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpiroger

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ca 20 st

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör mjöl, salt och smör i en matberedare, tillsätt Kesella och kör tills det går ihop. Du kanske behöver lite mer mjöl. Låt ligga svalt, i kylen, i ca en timme.
  2. Blanda ihop fyllningen.
  3. Kavla ut degen tunt och skär ut kvadrater på drygt en decimeter. Lägg på lite fyllning i mitten, pensla kanterna med ägg, och vik ihop till en trekant. Tryck ihop kanterna med en gaffel, och pensla pirogerna med ägg.
  4. Grädda i 200°C i 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.