Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den här salladen stötte jag först på i Bulgaren där den heter shopska. Jag blev förälskad i den från första tuggan. Det här är min egen variant då den bulgariska osten de använde inte säljs i Finland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna, gurkan och paprikan i små bitar. Lägg dem på ett fat så de bildar en liten hög. Riv osten utanpå högen. Voila!
  2. Passar bra att äta på tu man hand med hjärtevännen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.