Instruktioner
Ugn c:a 200 - 225 grader.
Blanda mjölk och ägg i en tallrik och vispa ihop det med en gaffel.
Häll mjölet i en tallrik
Blanda riven ost och ströbröd i en tallrik och smaksätt med lite salt o peppar.
Torka av köttet och banka ut det lite grand.
Salta och peppra något.
Vänd runt köttet i mjölet.
Gör samma i tallriken med ägg.
Vänd runt i ost/ströbröd och hjälp till med handen så det blir ordentligt med blandningen på köttet.
Häll lite flytande margarin eller smörj med smör en ugnssäker form och lägg i köttet.Lägg på resten av ost/ströbröd över köttet.
Stek i mitten av ugnen c:a 30 minuter.
Servera gärna med potatismos kryddat med lite hackad lök och varma grönsaker typ "Sommargrönsaker"
Vänd schnitzlarna efter drygt halva tiden om så önskas.