Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostscones

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

En ny variant av scones

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver, salt, turkisk yoghurt, vatten och hälften av osten i en bunke. Rör ihop alltsammans till en deg. Dela degen i 16 bitar.
  2. Rulla varje degbit till en bulle (om degen är kladdig - ta lite mjöl på händerna). Lägg bullen på ett bakplåtspapper på en plåt. Platta till bullen något. Strö på resten av osten.
  3. Grädda sconsen i 250 grader i ca 15 minuter. Den här typen av scones är godast om de är genomgräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.