Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utmärkt både som huvudrätt och förrätt - försvinnande god!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka fyra purjolökar och 2 gula lökar och bryn dem. Koka dessa i 1 liter mörk oxbuljong i ca 20 minuter. Ta sedan lite av buljongen och blanda i 250g mjukost häll detta i soppan och ta sedan elvispen och vispa i 2dl vispgrädde och värm soppan. Servera soppan tillsammans med kokt skinka längst ner i tallriken och häll sedan soppa över och toppa med riven ost med smak. NJUT!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.