Bjud på dessa frasiga ostvåfflor till förrätt eller som snacks. De smakar allra bäst nygräddade med en sallad.
Instruktioner
- Blanda samman ingredienserna till våffelsmeten och ställ den åt sidan.
- Ansa, skölj och skaka spenaten torr. Riv bladen i munsbitar. Skölj och skala gurka och rädisor. Riv dem grovt. Skölj och dela tomaterna i 8 klyftor, ta bort blomfästet. Klipp kryddkrassen och blanda alla grönsakerna i en stor skål.
- Blanda vinäger, senap, salt, peppar och olja i en annan skål. Droppa dressingen över salladen och vänd den några gånger med ett par skedar. Klipp gräslöken och strö den över.
- Hetta upp våffeljärnet och pensla stekytorna med lite matfett. Häll ett par matskedar smet i järnet och grädda våfflorna. Servera våfflorna varma tillsammans med salladen.
Publicerat den
14 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar