Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oteganokyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är väldigt gott och tar inte så lång tid att laga till.

Ingredienser

Instruktioner

Skär upp varje kycklingfile i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt ismör i en stekpanna salta och peppra. BlandA grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i c A 5 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.