Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ovanliga Vitlöksbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Superenkelt, gott och festligt! Ett ovanligt sätt att äta vitlöksbröd, passar utmärkt med indisk eller mexikansk mat, till exempel Chili con carne. Vill man kan man använda det som till wrap, så får man lite mer smak på det hela. Vill du ha mindre fett och vitlöksmak, kan du breda ut fyllningen på 4 bröd i stället för 2.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Skala och pressa ner vitlöken i en liten skål. Blanda ner smör och krydda.
  3. Lägg en tortilla på en bakpappersklädd plåt och bre på blandningen. Vill man så kan man även lägga på lite finhackade örter, för att göra det lite vackert.
  4. Ställ in mitt i ugnen och värm bröden i 15-20 minuter.
  5. Skär i fyra bitar. Ät de antingen som de är eller särade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.