Instruktioner
Sätt ugnen på 220 grader.
Finhacka charlottenlök och fräs den i 1 msk olivolja,tillsammans med den oskalade vitlöksklyfta i ca 5 min.Tillsätt 2 msk olivolja och lägg i chamnpinjonerna,shitake och ostronskilvling som du har delat i större bitar.Fräs alltsammans i ytterligare 7 minuter.Svampfräset ska få färg och vätskan ska dunsta bort.Ta ut vitlöksklyftan och lägg över svampfräset i en bunke och låt svalna.
Vispa grädden,tillsätt äggulan,1 msk Parmesan,hackad gräslök,svampfräs och salta och peppra efter smak.Rör om.
Salta och peppra oxfiléskivor på varje sida.Värm en stor non-stick stekpanna,det ska vara riktig hett.Bryn filéerna runt om i 2-3 minuter.
Lägg över filéerna i en ugnsform.Toppa varje filé med 2 msk svamp-grädde mix och strö över Parmesan.
Baka i ugnen i 7 minuter tills det har fått fin färg.
Servera med stekt färskpotatis kryddad med rosmarin och vitlök!