Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé i 2 marinader

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Underbart gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet runtom i smöret. Lägg in i ugn, 150 grader, tills temperaturen är 51 grader.
  2. Koka upp ingredienserna till marinad 1 och låt svalna. Lägg i köttet över natten.
  3. Blanda marinad 2. Ta upp köttet ur första marinaden och skiva ganska tunt. Lägg upp på ett fat och häll marinad 2 över, låt stå någon timme innan servering

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • perjoh2 15 oktober 2010

    Gott även efter första marinaden, eventuellt stryker jag citronerna till andra marinaden nästa gång jag gör denna oxfilé.

  • eva_jonte 25 oktober 2010

    Ja jag kan hålla med dig om att den 1:a marinaden är god. Men man kan även göra så att man drar ner på receptet på marinad 2, så blir inte smaken lika skarp. För den marinaden gör sitt kan jag tycka :-)

  • tomina 13 april 2011

    Mycket gott, missade dock att det skulle vara rivet skal av citronen också. Smakade utmärkt med bara citronsaften. Detta kommer jag att bjuda på till min 50-årsdag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.