Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med böngroddsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Asiatiska smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet. Salta och peppra.
  2. Bryn köttet runt om i smör i en het panna. Stek klart i ugnen till en innetemperatur om 56 grader. Låt vila 30 minuter på en skärbräda.
  3. Blanda all ingredienserna till salladen och dressingen. Vänd ihop och smaka av med salt. Skär köttet i så tunna skivor det går och servera i salladsblad toppat med böngroddssalladen och ris vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.