Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med krämig sås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mycket god festmåltid. Underlättar om man har ett bra spritförråd.

Ingredienser

Instruktioner

Stek filéerna i hälften av smöret ca 5 min på varje sida. Varmhåll filéerna i ugnen (100 grader). Använd samma panna att koka ihop alla ingridienserna förutom pastejen. Låt sedan pastejen smälta i såsen utan att koka. Smaksätt med salt och peppar. häll i skyn som blir av köttet i ugnen. Servera mrd pressad potatis eller gratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.