Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med tryffelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel men jätte god tryffelsås till en god filé av fläsk, nöt eller kyckling. "Har letat efter en enkel men ändå god tryffelsås, och plötsligt så"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten, fond, soja och rödvin i en kastrull. Låt koka upp och red av till önskad konsistens med maizena. Rör ner smöret så det smälter. Droppa i ett par droppar tryffelolja och smaka av.
  2. Servera med en god köttbit och stekt potatis.
  3. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.