Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med whiskysås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Blanda gärna ihop såsen och häll över filén skuren i skivor i en eldfast form och låt stå några timmar och marinera. Sen är det bara att sätta in formen i ugnen och steka den.

Ingredienser

Instruktioner

Skär oxfilén i 3 cm tjocka skivor och lägg i en eldfast form. Pressa vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienserna till såsen och slå över köttet. Sätt ugnen på 175 grader och stek i 1-1,5 timme. Servera gärna hasselbackspotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.