Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé Prins Orloff

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta är aldrig fel. Funkar också med fläskfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken och baconet i små bitar och fräs upp i lite smör. Tillred bearnaisesåsen om den inte är färdig. Håll den varm.
  2. Lägg i oxfiléskivorna i en het stekpanna och bryn hastigt. Dra ner temperaturen och efterstek 2-3 minuter per sida.
  3. Lägg en skiva på varje tallrik. Garnera med bearnaisesås, bacon- och lökröran och toppa med stenbitsromen.
  4. Servera gärna med potatisgratäng eller hasselbackspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.