Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfiléspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gillar att göra olika spett. Man kan modifiera några så de även faller barnen i smaken, busenkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa oxfilén och skär köttet i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Dela plommontomaterna på längden. Varva kött och tomater på grillspett.
  2. Riv eller pressa vitlöken, blanda med rapsolja och tillsätt färsk timjan. Slå över grillspetten och marinera minst en timme.
  3. Ta upp spetten ur marinaden och låt rinna av något. Salta och peppra och vira baconskivor runt spetten.
  4. Grilla spetten hastigt över stark värme på båda sidor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.