Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfiléspett i sås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Festens varma rätt, dippa filén direkt i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i halvor. Salta och peppra. Bryn dem runt om i smör-& rapsolja i en stekpanna. Låt dem kallna.
  2. Rör ihop glazen. Trä upp köttet på 8 spett. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Pensla över glazen. Hit kan man förbereda.
  3. Sätt ugnen på 250°. Värm köttet i övre delen av ugnen ca 5 min. Värm crème fraichen. Häll såsen i 8 koppar eller glas, ställ ett köttspett i varje.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.