Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktig gammeldags husmanskost när den är som bäst.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg en baconskiva på varje lövbiff, rulla ihop och bind om med snöre Bryn runt om i stekgryta.Häll på vatten, grönsaker buljongtärning samt den mosade vitlöken. Låt sjuda under lock ca 1 tim. Tag upp köttet och sila spadet, "mosa ur silen" spar motroten till garnering Reducera spadet till hälften. Red av såsen smaka av med salt,peppar samt grädde. Serveras med kokt potatis, broccoloi samt en god gelé

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.