- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Supergott och enkelt, smakar riktig husmankost
Instruktioner
- Skala löken och morötterna. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa.
- Lägg köttet på en skärbräda och salta och peppra. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. Rulla ihop och fäst med en tandpetare.
- Bryn rulladerna i smöret tills de fått fin färg runt om.
- Flytta över rulladerna till en gryta och häll vattnet i stekpannan och koka ur samt tillsätt buljontärningarna. Koka upp och häll sedan över det i grytan över rulladerna.
- Lägg även i om du har morötter och lök kvar i grytan.
Lägg i tomatpurén och koka i ca 40-45 minuter.
Tillsätt grädden och gelén och koka i ytterligare 20-25 minuter.
Red av med maizena om du vill ha tjockare sås. Salta och peppra om det behövs.
- Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka.
Publicerat den
2 juni 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
super gott