Fyllda rullader med kryddstarka blandningar av kajennpeppar, ansjovis och skinka.
Instruktioner
- Lägg köttskivorna på en skärbräda och krydda dem på ena sidan med salt och kajennpeppar. Lägg en skiva rökt skinka på varje köttskiva.
- Blanda hackad lök, ansjovis och senap. Fördela blandningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Fäst varje rullad med en tandpetare.
- Hetta upp matfett och bryn rulladerna runt om. Tillsätt sedan buljong och tomatjuice och lägg i pepparkornen. Efterstek under lock ca 50 minuter eller tills köttet är mört.
- Ta upp rulladerna och ta bort tandpetarna. Lägg dem på serveringsfat och håll dem varma.
- Red av skyn med vetemjöl utrört med lite vatten. Späd med grädde och smaksätt ev med lite sherry. Häll såsen över rulladerna och garnera med lökringar.
- Servera med pressad potatis eller potatismos samt kokta grönsaker.
Publicerat den
22 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar