- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En enkel och god rätt som passar bra så här på hösten.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i 1,5 cm tärningar. Skär pumpan i 0,5 cm skivor och därefter i 2 cm fyrkanter.
- Hetta upp en wok i 30 sekunder och häll i oljan. Tillsätt vitlök när oljan är het och fräs 5 sekunder. Tillsätt currypasta. Fräs i 15 sekunder. Lägg i kycklingen och woka tills kycklingen täcks av currypasta, ca. 30 sekunder. Tillsätt pumpa, fisksås och socker. Woka tills pumpan är mjuk, 5-6 minuter. Häll i kycklingbuljongen, 2 msk i taget, så fort pumpan fastnar i woken. Tillsätt ägget. Rör kraftigt tills det stelnat, ca. 15 sekunder.
- Strö över basilika, blanda väl och lägg upp rätten på ett serveringsfat. Servera genast.
Publicerat den
22 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod kyckling, både barn och vuxna gillade den, :)