Instruktioner
Tina och skala räkorna.
Lägg nudlarna i lättsaltat kokande vatten. Lägg på lock och ta kastrullen från värmen. Låt stå 2 minuter. Häll av och spola nudlarna i kallt vatten. Blanda dem med 1 msk av oljan.
Skala och strimla rödlöken.
Fräs löken någon minut i 1 msk olja i en wok eller stor stekpanna.
Tillsätt ättiksprit, fisksås, ostronsås och socker. Tillsätt böngroddarna. Låt steka någon minut under omrörning.
Fös allt åt ena sidan i woken/stekpannan. Tillsätt resterande olja.
Knäck i äggen på den tomma sidan av pannan. Rör om så att det blir en äggröra. Blanda ner avrunna nudlar, räkor och 2 msk av gräslöken (för 4 portioner).
Servera med citronklyftor och hackade jordnötter. Garnera med resten av gräslöken och salladslök.