Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paella med kyckling, räkor och svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Här en paella med både kyckling, räkor och svamp. Perfekt bjudmat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Fräs lök, paprika och vitlök med oljan.
  2. Fräs riset med lite olja, en kort stund, rör ned saffran och slå på vatten. Koka riset klart.
  3. Vänd ned lökröran samt övriga ingredienser i paprika och hetta upp väl.
  4. Lägg upp på stort fat. Garnera med räkor, tomater och oliver.
  5. Serveras het med svalkande dryck.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maadeleinee 8 mars 2012

    Hur mycket vatten ska man ha i till riset?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.