Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paellakryddad risonisallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den här rätten påminner om en risotto, men trots att risonin ser ut som risgryn är det en pastasort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionerna är räknade som bufféportioner.
  2. Hacka löken och fräs den i olivolja några minuter utan att den tar färg. Låt vitlök och saffran fräsa med mot slutet.
  3. Tillsätt vatten, buljong och risoni och koka sakta under lock ca 11 minuter. Vänd ner ärter och spenat i risonin när någon minut av koktiden återstår.
  4. Låt risonin kallna och lägg upp den på ett fat med hjälp av en gaffel så att grynen lossnar från varandra och salladen blir luftig.
  5. Garnera rosinin med halverade tomater och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.