Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärlkransar

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gamla godingar från mammas receptsamling. Ett mellanting mellan kaffebröd och kaka. Väl värda att avnjutas med en god kopp kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Rör samman smör och florsocker, tillsätt ägget. Blanda i resterande ingredienser och rör om till en slät deg.
  2. Lägg degen på mjölat bakbord och rulla den till en längd och skär 25 lika stora bitar.
  3. Rulla ut varje degbit till en längd som formas till en ring. Pensla och doppa i pärlsocker.
  4. Lägg kransarna på bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen ca 10 min i 225 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.