Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärlsnittar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 60-70 portioner
Skriv ut

Kanel och kardemumma ger fin smak åt de här mycket lättbakade kakorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smör och pärlsocker. Tillsätt ägget och sedan mjölet blandat med hjorthornsalt, kryddor och mandel.
  2. Forma degen till fingertjocka längder som läggs på smord plåt. Platta till dem något, pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i 175-200 grader, 10-12 minuter. Skär längderna på snedden medan de är varma.

Kommentarer (1)

  • zonale 31 augusti 2008

    God smak av kryddorna och precis så lättbakade som det utlovats i receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.