Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron i svartvinbärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt enkelt och otroligt gott. Dessutom ser det ut som ett konstverk med det lilaröda päronet tillsammans med en klick vit glass och en grön kvist.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda innehållet i en burk sylt eller marmelad med så mycket vatten att det blir till en sås. Marmelad behöver inte silas, medan sylt kan behöva en omgång genom durkslaget.
  2. Skala päronen och koka dem på svag värme i bärsåsen.
  3. Servera päronen varma eller ljumma med såsen, glass och nötter. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.