Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron kokta i kokosmjölk

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Passar med indiangodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kokosmjölken och mjölken i en stor kastrull. Skåra vaniljstången och lägg den i mjölkblandningen. Tillsätt saften och skalet från citronen, svartpepparkornen, citrongräset, honungen, limebladen, kanelstängerna och en nypa salt.
  2. Skala päronen och lägg ner dem i kokosmjölken. Täck ytan med ett smörpapper och picka små hål i pappret med en kniv. Låt päronen koka i ca 10 minuter och låt dem därefter ligga kvar och svalna i kokosmjölken. Strö indiangodis över päronen och servera. Se resept nedan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.