Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PÄRON MADELEINE

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det är fest det! Päron Madeleine blir allra godast om man får tag i färska och riktigt mogna päron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1)Skala och dela päronen i halvor , tag bort kärnhuset med en sked ( eller använd konserverade, då väl avrunna). 2) Lägg päronhalvorna i en smord ungssäker form och pensla dom med citronsaften så dom inte mörknar. 3) Strö på skalet av citronen och socker, och till sist en liten klick milda på varje halva. 4) Sätt in formen i 275 grades ungsvärme i ca 10 minuter, ös någon gång under tiden 5) Ta ut formen och lägg på den kalla vispade grädden
  2. Servera hels direkt så att päronen är riktigt varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.