Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron med kolamousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blanda chokladen med kola, det blir förödande gott. Päronen kokar du själv eller köper färdiga på burk.

Ingredienser

Instruktioner

Smält choklad och kola i en djup tallrik ovanpå en kastrull med sjudande vatten. Tag kastrullen av värmen och låt svalna någon minut och rör sedan ut äggulan i chokladen. Vispa grädden och vänd ihop med den avsvalnade chokladsmeten. Nu är moussen ganska rinnig, men om du ställer den kallt en stund blir den lätt att forma med hjälp av en sked. Ringla gärna smält choklad över mousse och päron som garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.