Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

päron och banan paj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

snabb, lätt och super god

Ingredienser

Instruktioner

Skiva päronen och bananen och lägg i en pajform. Smält smöret och blanda sen i alla de andra ingredienserna till en smet. Häll blandningen över päronen och bananen. In i ugnen på 200 grader tills pajen fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guardianlinda 20 mars 2008

    Hej! Smaskade på denna paj igårkväll med vaniljglass till! Jag använde 4 konserverade päronhalvor och nästan 2 bananer! Jag tycker att vaniljsocker är en viktig ingrediens, så det blev 1msk! När pajen var färdig (fortfarande varm), rev jag mörk (70%) mörkchoklad över, kanonfint! /Kram Linda

  • Christina56 26 september 2010

    Så gott och snabbt att göra. Tog banan och fruktcocktail istället. Jag tog också vaniljsocker.

  • Akkia 3 oktober 2011

    Mmmmm.. jättegod.. gjorde den glutenfri med glutenfritt mjöl och glutenfria havregryn. Smarrigt. Tog dock två bananer och säkert 7-8 småpäron.. fantastiskt gott med vaniljsås till..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.