Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron- och kycklingsoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En annorlunda soppa med spännande kryddning. Vid servering strös rivet apelsinskal på varje sopptallrik. En bit bröd till ger en fullvärdig lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sautera lök- och päronbitar i margarin tills löken är genomskinlig. Tag ifrån värmen, låt svalna. Kör till puré i en mixer. Värm buljongen och lägg i kycklingfiléerna, låt dem bli genomkokta. Tag upp kycklingen, strimla köttet och lägg tillbaka i grytan. Häll i päron-lök-puréen under omröring. Rör ner mjölken. Tillsätt kryddorna. Rör om och låt sjuda ca 15 minuter. Tillsätt ev konjak eller sherry.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.