Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron- och mandelmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Saftiga päronmuffins som blir extra goda med knapriga mandelbitar i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt farinsocker, filmjölk, vaniljsocker och smör. Blanda bakpulver och vetemjöl och rör ner det ihop med den hackade mandeln och päronrivet i smeten.
  3. Ställ ut ca 12 muffinsformar på en plåt eller helst i en muffinsplåt om du har en. Fyll till 3/4 med smet. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 15-18 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.