Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron- och svartpepparsill

 
Skriv ut

Smakar precis som det låter kryddigt och friskt. Servera den gärna med en päron och äpplesnaps som du enkelt gör själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Det blir 5 dl lag som kan användas till annan sillinläggning.
  2. Koka upp ingredienserna till lagen och rör så att sockret löser sig. Låt kallna.
  3. Ta up sillen ur lagen och låt den rinna av. Kärna ur och skär päronet i små, små tärningar. Skala och skär schalottenlöken i tunna skivor.
  4. Blanda ner päron, lök, peppar och sprit i 1-2-3-laqen och lägg i sillen. Låt stå och dra i 1 dygn i kylskåp. Hållbar i ca två veckor i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.