Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronbiskvier

(8 kommentarer)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Syndigt goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa lätt äggvitor och socker, blanda in mandelmassa och päronessens. Gör små klickar på bakplåtspapper. Grädda 7-8 minuter i 225 grader.
  2. Tips; dessa går nu att frysa in för att senare plocka fram och göra i ordning med smörkräm och choklad.
  3. Blanda ihop smörkrämen, och bred krämen som en " topp" på en kaka (det ska vara på undersidan), ställ in i kylskåp en stund. Smält chokladen försiktigt i mickrougn eller över vattenbad Doppa kakorna i den smälta chokladen. Lägg upp på fat, ställ in i kykskåp ett tag. Förvara kakorna svalt. Eller frys in och ta fram vid behov
  4. Tycker dom blir bäst med Xante/päronkonjak

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • marjub 4 juni 2008

    5 STJÄRNOR RÄCKER INTE det godaste jag ätit

  • grill 12 oktober 2008

    En kaka som var helt fantastiskt god. Jag bredde krämen på en kaka och sen smeta jag på smält choklad, så det blev "riktiga" biskvier. Jag tackar så mycker för receptet...Full pott från mig.

  • ewie 18 december 2008

    Super god biskvi botten! Använde ingen päronessens och vanlig smörkräm men biskvi botten smakade precis som dom man går ut och äter på kondoteri

  • zorpan 12 juni 2010

    Istället för mörk choklad så kan man använda vit choklad och det blir super gott.

  • cissi_nord 21 september 2010

    Dessa måste jag bara prova. biskvier är det bäst ja vet, men framförallt päronbiskvier! tack så mycket för receptet! är verkligen värt att prova! :)

  • helenepe 3 mars 2011

    Är det bara jag som fick typ 45 bottnar, men smörkrämen räckte bara till 12 st biskvier?

  • mallu16 26 november 2012

    Nån som vet vart man kan köpa päronessens? (Bor inte i Stockholm...)

  • p0516 1 april 2013

    hej päronessens går att skicka efter från essensfabriken det har jag gjort många gånger och det funkar bra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.