Vispa lätt äggvitor och socker, blanda in mandelmassa och päronessens. Gör små klickar på bakplåtspapper. Grädda 7-8 minuter i 225 grader.
Tips; dessa går nu att frysa in för att senare plocka fram och göra i ordning med smörkräm och choklad.
Blanda ihop smörkrämen, och bred krämen som en " topp" på en kaka (det ska vara på undersidan), ställ in i kylskåp en stund.
Smält chokladen försiktigt i mickrougn eller över vattenbad
Doppa kakorna i den smälta chokladen. Lägg upp på fat, ställ in i kykskåp ett tag.
Förvara kakorna svalt. Eller frys in och ta fram vid behov
En kaka som var helt fantastiskt god. Jag bredde krämen på en kaka och sen smeta jag på smält choklad, så det blev "riktiga" biskvier. Jag tackar så mycker för receptet...Full pott från mig.
ewie18 december 2008
Super god biskvi botten! Använde ingen päronessens och vanlig smörkräm men biskvi botten smakade precis som dom man går ut och äter på kondoteri
zorpan12 juni 2010
Istället för mörk choklad så kan man använda vit choklad och det blir super gott.
cissi_nord21 september 2010
Dessa måste jag bara prova. biskvier är det bäst ja vet, men framförallt päronbiskvier! tack så mycket för receptet! är verkligen värt att prova! :)
helenepe3 mars 2011
Är det bara jag som fick typ 45 bottnar, men smörkrämen räckte bara till 12 st biskvier?
mallu1626 november 2012
Nån som vet vart man kan köpa päronessens? (Bor inte i Stockholm...)
p05161 april 2013
hej
päronessens går att skicka efter från essensfabriken det har jag gjort många gånger och det funkar bra
5 STJÄRNOR RÄCKER INTE det godaste jag ätit
En kaka som var helt fantastiskt god. Jag bredde krämen på en kaka och sen smeta jag på smält choklad, så det blev "riktiga" biskvier. Jag tackar så mycker för receptet...Full pott från mig.
Super god biskvi botten! Använde ingen päronessens och vanlig smörkräm men biskvi botten smakade precis som dom man går ut och äter på kondoteri
Istället för mörk choklad så kan man använda vit choklad och det blir super gott.
Dessa måste jag bara prova. biskvier är det bäst ja vet, men framförallt päronbiskvier! tack så mycket för receptet! är verkligen värt att prova! :)
Är det bara jag som fick typ 45 bottnar, men smörkrämen räckte bara till 12 st biskvier?
Nån som vet vart man kan köpa päronessens? (Bor inte i Stockholm...)
hej päronessens går att skicka efter från essensfabriken det har jag gjort många gånger och det funkar bra