Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päroncarpaccio

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God efterrätt som kan förberedas

Ingredienser

Instruktioner

Smaksätt kesellan med florsocker och vaniljsockret Ställ i kylen Koka upp vin och socker rör i myntan Ta bort kärnhusen ur päronen Skiva päronen med osthyvel Lägg ut skivorna på tallrikar eller ett större fat Häll snabbt över den heta lagen och låt svalna Strö över nötterna och lägg på en klick kesella innan servering Viktigt Var snabb med lagen annars blir päronen bruna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.