Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronchutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott till kött

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp ättika, vin, farinsocker och ingefära i en gryta. Skölj, kärna ur och skär bort skaft och blomfäste på päronen. Borsta och skölj limefrukten. Skär päron och lime i små tärningar. Häll alltsammans i grytan. Koka sakta till simmig konsistens, 30-40 minuter. Ös upp chutneyn i rena varma, burkar. Sätt på lock. Förvara svalt. Chutneyn är färdig efter en vecka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.