Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronchutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott på knäckebröd tillsammans med gräddädelost!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen och skär dem i mindre bitar. Hacka löken fint och fräs tillsammans med päronen några minuter i oljan.
  2. Blanda ner vinägern och sockret i päronen och låt koka i 30 minuter. Låt svalna. Häll bort spadet om det blir för mycket och servera chutneyn på till exempel knäckebröd tillsammans med gräddädelost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.