Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronchutney med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sötstark chutney gör steken spännande. Även gott tillbehör till ostbrickan...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur päronen och skär dem i bitar. Skala och hacka löken. Kärna ur och strimla chilin.
  2. Fräs päron, lök och chili i smör-&rapsolja i en gryta.
  3. Rör i vinäger, socker, kanel och salt. Koka på svag värme utan lock ca 20 min. Häll upp i rengjorda, varma burkar. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.