Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärondessert med ingefära i mikron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten tillagas med havregryn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen, skär dem i tunna klyftor och kärna ur dem. Lägg päronen i en mikrosäker form och strö över ingefära och 2 tsk strö- eller farinsocker.
  2. Blanda havregryn och 2 msk strö- eller farinsocker i en skål. Finfördela margarinet i blandningen till en grynig massa.
  3. Bred ut smuldegen över frukten och tillaga på full effekt 10 minuter. Vrid formen ett halvt varv efter halva tiden. Låt stå 3-4 minuter för värmeutjämning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.